Over ons

Wie wij zijn en waar we voor staan.

Flexibel, Resultaatgericht, Eigentijds en Duurzaam. Dát is Huibersbis.

Ik ben Fred Huibers. Ik werk al meer dan 25 jaar in de civiele- en GWW sector.

Ooit begonnen als grondwerker/ handsloper en door gedrevenheid en het volgen van opleidingen naast mijn werk, ben ik doorgegroeid naar uitvoering, bedrijfsbureau en voorbereiding.

Het grote voordeel van het werken in al de lagen van de GWW en civiele sector is dat ik de taal van de mensen spreek. Dit maakt dat je over het algemeen met verschillende petten op naar een project kijken kan.

Ik heb mezelf altijd in dienst van anderen geplaatst. Op een moment in mijn carrière had ik de gedachte dat ik als freelancer meer bedrijven van dienst kan zijn met mijn frisse kijk op zaken.

Vanaf dat moment ben ik gestart met Huibers Bouw en Infra Support. Mijn visie is om met dit bedrijf de markt te ondersteunen in diverse taken, en om een uitbreiding van diensten te realiseren. Dit alles op een voor opdrachtgevers betaalbare en duurzame basis.

Huibers staat voor duurzaam. De belangrijkste reden dat ik een eigen bedrijf ben gestart is om iets te gaan doen met duurzaamheid. We moeten tenslotte toch dóór op deze wereld.

Oranje jas aan, helm op, werkschoenen aan, midden in het project staan , dát is waar het zich afspeelt. Niet in een net pak aan de zijlijn bevelen en opdrachten geven, maar samen een project succesvol maken. De enige manier om te weten te komen hoe het er buiten aan toe gaat. Van deze aanpak heb ik al jaren profijt als projectleider en projectmanager.

Hier ben ik dan ook met het fenomeen duurzaamheid in aanraking gekomen. Ik kwam erachter dat bouwen prachtig is, maar dat we óók nog een milieu hebben. Daar ben ik over gaan nadenken en besloot voor mezelf duurzamer te gaan leven en dat wil ik natuurlijk in mijn bedrijf ook. Zo duurzaam mogelijk!

Daarom werken wij alleen mee aan duurzame projecten, projecten met een toekomst. Hoe kunnen we op de meest duurzame manier het mééste rendement behalen. En daarop geven wíj het antwoord.

Een kleine impressie…

Eén van onze meest belangrijke punten is duurzaamheid. Nieuwsgierig geworden?

Neem dan contact op!

Vragen? Suggesties? Vertel het ons!