Civiele techniek en GWW

Daadkrachtig en duurzaam.

Civiele techniek

Door de jaren heen hebben wij gewerkt aan diverse grote projecten, met daarin ook diverse civiele werkzaamheden. Of het nu om een kunstwerk gaat of om een complete land- of watertunnel, ons maakt het niet uit.

Of u nu opdrachtgever bent of opdrachtnemer, wij trekken de kar voor u in zowel toezicht als de uitvoering. Door onze input wordt u geholpen om op een creatieve manier de uitdagingen die we onderweg tegen komen om te buigen naar degelijke veilige oplossingen. De brede kennis die wij hebben, helpen u om van het bouwrijp maken tot de oplevering de juiste route te volgen. Wij bouwen dus niet alleen, we slopen ook!

Enige projecten waarbij we onder andere betrokken zijn, zijn de verbreding A2, Zuidplus (Amsterdam zuid). BAAK Blankenburgverbinding (A24).
Voor het verwijderen van  kunstwerken hebben wij begeleid in de Noord- Zuidlijn, Amstelveenlijn, Zoetermeerlijn. Zuidplus en de Wilhelminasluis te Zaandam.

GWW

In de grond- weg- en waterbouwsector hebben we onze sporen verdiend door het begeleiden van diverse complexe binnenstedelijke projecten. Denk hierbij aan multidisciplinaire inzet van een tramspoor gecombineerd met de reconstructie van de weg waarin dit spoor ligt.

Dit soort projecten hebben wij in de hoofdstad uitgevoerd, maar ook in de residentie te Den Haag, tussen de politici en ambassadeurs van de diverse landen die gevestigd zijn in Nederland.

Zoals u ziet, hebben wij ook zeker oog voor de omgeving waarin we bezig zijn. Hierdoor verloopt uw project zo goed als klachtenvrij. Klachten die binnen komen worden voortvarend en creatief opgelost met de klager.

Een tip die wij geven is het werken met www.bewustebouwers.nl Wij hebben veel ervaring met het werken met deze module. Dit kan ook bij civiele techniek toegepast worden.

Een kleine impressie…

Als bedrijf willen we u laten meegenieten van al het mooie werk wat er gedaan wordt door onze professionals. Elke vorm van projectmanagement via ons leidt tot dit soort mooie projecten.

Vragen? Suggesties? Vertel het ons!