Project management en ondersteuning

 

Wel de lusten, niet de lasten

Ondersteuning waar U het nodig heeft.

Haal ons in uw bedrijf, en u maakt gebruik van een gedreven kracht. Wij ondersteunen u door onderdeel van uw bedrijf te worden.
Zie ons niet als een inhuurkracht maar als een werkkracht die u versterkt.
Wanneer u onze medewerkers nodig gaat hebben, vinden wij het normaal, om eerst eens een dag mee te lopen. Hoe we dat doen? Daar maken we duidelijke afspraken over.
Wij realiseren ons dat we met vertrouwelijke stukken in aanraking komen. Hiervoor ondertekenen wij een geheimhoudingsverklaring.
Na de kennismaking zullen wij opgaan in uw organisatie als een van de collega’s. wij houden er van om een prettige en ontspannen sfeer te creëren.
Onze ervaring binnen de grote bouwbedrijven leerden ons het Lean werken. Wij hebben als green/ blackbelt gecertificeerde de capaciteit in huis om u hiermee praktisch te ondersteunen.
Door onze certificeringen hoeft u zich geen zorgen te maken over bijvoorbeeld VCA (wij hebben VOL-VCA) en BHV- EHBO. Dus ook hier vind u onze steun.
Een lang verhaal in het kort: wij bieden de juiste inzet, tegen het juiste tarief.

Onze steun, uw gemak

Onze ervaring staat u bij, waar u het nodig acht. Informeer naar de uitgebreide mogelijkheden waarmee wij u van dienst kunnen zijn. U kunt hierbij uw gehele project of een gedeelte ervan laten sturen.

Waar nodig verzorgen wij alles wat u nodig heeft, van eenvoudig tot probleemoplossing.

Jarenlange ervaring zorgt ervoor, dat wij elk project tot een succesvol eind kunnen brengen.

Vragen? Suggesties? Vertel het ons!